Чуха се призиви да й се отнеме короната и то веднага

...
Чуха се призиви да й се отнеме короната и то веднага
Коментари Харесай

Вижте новата Мисис Русия - прилича на крокодил

Чуха се призиви да й се отнеме короната и то незабавно

Руснаците, които постоянно поддържат правилото, че от съветското по-хубав няма попиляха с унищожителни мнения моделката Наталия Оскар, която се снабди с купата „ Мисис Русия 2023 ”.

Даже се чуха и апели да й се отнеме короната и то незабавно. Блондинката бе една от 83-те претендентки за купата и въпреки да е родом от Далечния изток пристигнала в столицата да стане миска. На финала Наталия извърши песента " I'm Your Mrs. Russia ", с което укрепи съмненията, че някой е платил да получи короната.

Според слуховете Оскар е омъжена за московски паралия, доближен на господаря на Кремъл и съветската власт.Руснаците споделиха омразата си към меко казано непривлекателната миска незабавно щом видяха фотосите й без фотошоп. На които без филтрите наподобява страховито.

Хиляди московчани считат, че избора на Наталия за най-хубава омъжена жена е насмешка с тях и я заляха с всеобщ хейт. Може би си спомняте по какъв начин през 2009 година Антония Петрова стана мис България и недоволството на българите, които не харесаха перничанката с две висши образования и я нарекоха Мис Крокодил. А след това и нашенката се снабди с короната на Мисис Русия откакто се омъжи за богатия Бередин, който й купил успеха в състезанието.

Само, че тазгодишното съветско чудовище я постави в дребния си джоб, само че не с хубост, а с грозотията си. Вижте Мисис Русия 2023 с фотошоп и филтри и без:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР